Jdi na obsah Jdi na menu
 


L-39C Albatros

10. 1. 2011

 Co Vás čeká: l--39c.jpg

Po krátké zdravotní prohlídce, provedené přímo na letišti, Vás čeká neopakovatelný vzlet, výstup a vysokorychlostní akrobacie, při které se budete nad Čechami prohánět rychlostí kolem 750 km/h. Zažijete několikanásobné přetížení, pocit neuvěřitelné rychlosti, zkrátka vše, co zažívají piloti stíhacích letadel při opravdovém boji! 

 

Program: 

Po příjezdu na letiště se seznámíte s letounem L-39C "Albatros" OK-JET. Při předletové přípravě Vás čeká nácvik katapultáže pro případ nouzového opuštění letadla. Pilot, případně technik letadla vás seznámí s kokpitem a přístroji v něm. Posléze Vás již čeká vlastní let s profesionálním pilotem.Samotný průběh letu si dohodnete s pilotem podle Vašich osobních a fyzických možností. Osobní natáčení na videokameru a fotografování je u letadla povoleno. Dle dohody Vám můžeme zajistit profesionální video přímo z Vašeho letu (start, přistání, letecké záběry včetně záběrů z kabiny). V letadle jsou instalovány 3 kamery 

 

Oblečení: Kabina letadla je klimatizována a do letadla obdržíte kompletní oblečení pro let.

 

Doba letu: 45 min. 

 

Rezervace termínu: alespoň týden před vybraným termínem 

 

Pozn.: Podmínkou je minimální věk 18 let a letecká zdravotní kvalifikace A2. V případě, že nejste držiteli, zajistíme Vám kvalifikovaného lékaře. 

 

  

33 960 Kč