Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 Jsme fiktivní firma, která se zabývá adrenalinovými sporty a relaxací. S námi zkusíte nemožné. Zažijete neuvěřitelný pocit strachu nebo pocit blaha a odpočinku. Umožníme Vám zkusit si vše, na co si jen vzpomenete. Ať už je to létaní ve stíhačce L-39C Albatros, nebo relax v ovesném loži a pivní lázní. Vše Vám splníme do posledního přání. Ke každé z našich nabízených služeb Vám darujeme balíček s všeobecnými obchodními podmínkami a dárečky.

 

Toužíte se potápět, nebo jen tak si vyjet na víkend s rodinou na horských kolech? Máte pocit, že dokážete řídit každý automobil, ale chcete zkusit nějaké nové vozidlo, které si nemůžete dovolit, jako je třeba Hummer H2? Chcete si zkusit řídit vyprošťovací tank, aniž by musela být válka? Chcete zažít pořádnou jízdu na sněhu, aniž byste se museli obávat dopravní nehody nebo pokuty popř. přijít o řidičský průkaz? Pokud jste na tyto otázky odpověděli ANO, tak jsme tu právě pro Vás. Nenabízíme jen adrenalinové sporty, ale také relax a pro zamilované se u nás najde i nějaká romantika.

 

Udělejte známým radost. Darujte jim poukaz nebo jim dejte na nás kontakt. Naše zážitky a služby jsou dobré nejen jako dárek k narozeninám, Vánocům nebo svátku, ale také jako dárek k výročí, na Valentýna nebo jen tak, když někomu blízkému chcete udělat radost.

 

Neváhejte a zkuste naše služby. Nebudete litovat. Našim cílem je klást důraz na uspokojování potřeb našich klientů. Našim úkolem je co nejefektivněji a nejpřesněji zajistit uskutečnění představ našich klientů.

 

Od svých zaměstnanců vyžadujeme pracovní nasazení, přesnost, komunikativnost, ochotu spolupracovat a flexibilitu.