Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tankem do hotelu

10. 1. 2011

 Co Vás čeká?

PÁTEK: Po příjezdu do Chrudimi se ubytujete ve stylově zařízeném apartmánu, kde na vás

tankem-do-hotelu.jpg

 bude čekat malé občerstvení. V podvečer půjdete relaxovat do vířené vany, prohřejete se v infrakabině a nato si vychutnáte půlhodinou reflexní masáž. Romantická večeře při svíčkách v restauraci příjemně započne noční atmosféru.

 

SOBOTA: A je tu den D - den plný adrenalinu ve vojenském stylu! Nejdříve se posilníte snídaní formou bohatých bufetových stolů a poté vyrazíte podle mapy na místo určení - do areálu Tank Power. Připravte se na překvapení! Projdete přijímačem v maskáčích, instruktáží řízením bojového vozidla, prohlédnete si zbraně a techniku používanou v AČR. Naskočíte do vozidla a je tu první zkouška - zvládnutí řízení 13 tunového obrněného transportéru. Druhá zkouška otestuje vaši odvahu na adrenalinovém lanovém centru. Obří houpačka nebo 150 metrová lanovka ve výšce 13 metrů přes vodní plochu bude jistě pro vás hračka. Poslední zkouška se týká pevných nervů a přesnosti - půjde o střelbu na laserové střelnici. Odpoledne zakončíme nástupem na buzer place. Zpáteční cestu do hotelu už znáte. Druhý večer je pro vás připraven program v Baraka Music Baru.

 

NEDĚLE: Ráno není důvod ke spěchu, bufetovou snídani vám podáme do 10 hodin. Dopoledne Vás jistě potěší procházka po malebném historickém centrum Chrudimi. Budete pokračovat podél řeky Chrudimky do Slatiňan, kde si prohlédnete zámek s hipologickou expozicí, nádherné zahrady a na vlastní oči uvidíte koně převalského. Poté zavítáte do Rekreačních lesů Podhůra, kde narazíte na geologickou raritu - ,,břeh druhohorního moře starý 95 mil. let“ rámci lesní stezky Podhůra nebo venkovní tělocvičnu. Po návratu z výletu si v klidu zabalíte a vydáte se na příjemnou cestu domů. Obsah zážitky: - 2x ubytování v apartmánu - 2x bufetová snídaně -1x občerstvení na pokoji -1x večeře v hodnotě 500 Kč -2x půlhodinová reflexní masáž - 2x hodinový relax ve vířivé vaně a infrakabině - 2x volný vstup Baraka Music Baru - 2x čtvrthodinová jízda v obrněném transportéru - 2x lanovka s provazovou sítí - 2x obří houpačka - 2x čtvrthodinová střelba na laserové střelnici –

1x prohlídka zbraní a techniky s průvodcem 

Počet osob:
 Pro 2 osoby 

Poznámka: Pobyt začíná v pátek a končí v neděli.

 

Požadavky: K řízení bojové techniky je nutné vlastnit alespoň řidičský průkaz skupiny B. 

10 560 Kč