Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bungee jumping – houpačka

10. 1. 2011

SKOK DO HOUPAČKY je skok, při kterém Vás, na rozdíl od Bungee Jumpingu, pružné lano k

houpacka.jpg

 zemi nebrzdí, ale kyvadlovým letem prolétáte nad zemí rychlostí zhruba mezi 90 až 110 km/hod. Při tomto skoku jste uvázáni sedacím postrojem. 

Co Vás čeká: Je to jeden z nejznámějších adrenalinových sportů vůbec. Skáče se z mostů, jeřábů, ale třeba také z vysílačů. Je to překvapující, ale tento sport je navzdory své zdánlivé riskantnosti velmi bezpečný. Pro Vašeho oslavence bude tento dárek jistě nezapomenutelný zážitek.

Program: Po krátkém seznámení se skokem probíhá příprava na vlastní seskok, kde bude vše precizně probráno a připraveno.Pak již následuje ten okamžik. 5, 4, 3, 2, 1, JUMP! Bungee jumping se skáče z nejvyššího mostu v ČR. 

Podmínky: Seskoky mohou provádět dospělí i děti od 15 let. Děti do 18 let pouze se souhlasem rodičů. Minimální výška je stanovena 120 cm. Seskok je omezen váhou od 40 kg do 130 kg, váha v tandemu nesmí překročit 130 kg. 

Doba trvání: Seskok se vším všudy trvá maximálně 15 až 20 min. 

Oblečení: Dle Vašeho uvážení. Bungee Jumping -houpačka nevyžaduje speciální oblečení. Doporučujeme přiléhavější sportovní oděv. Brýle ani kontaktní čočky nejsou překážkou. Větší šperky – především náušnice doporučujeme odložit.

Sezóna: duben - listopad 

 

1 800 Kč